JANUÁR, FEBRUÁR, ITT A NYÁR!

JANUÁR, FEBRUÁR, ITT A NYÁR!

május 8, 2019 Életmód 0

 

Mikor tavaszra fordul az idő, lassan akarva-akaratlanul készülni kezdesz a strandszezonra! Mennyi idő van még addig? 8-10 hét? Az nem sok, de épp elég ahhoz, hogy sokkal jobb formába hozd magad és szívfájdalom nélkül fel merd venni a fürdőruhádat a standon is, nem csak az erkély takarásában.

     Elmondom a reális lehetőségeket azoknak, akik úgy gondolják, hogy belevágnak. A lényeg, hogy komolyan veszed magad végre, nem sokat variálsz és elkezded március legelején. Így május 20-ig lesz 11 heted. Szükséged lesz egy jól összeállított étrendre és hetente 4-5 alkalommal kb. 45 perc kemény edzésre. Az étrendbe nem fér bele semmiféle “csaló nap” és olyan esemény, ahol “elereszted magad”. Feltéve, hogy eredményt akarsz, méghozzá jó eredményt.

     NAPI 1000 KCAL DEFICITET létrehozni nehéz, de nem lehetetlen. Ehhez lehetőleg szakembert javaslok, egy jó edzőt és egy táplálkozási szakértőt, mert nem annyira egyszerű, mint amilyennek hangzik. Ezzel heti 1 kg-ot lehet fogyni.

     Ha a normál tempót választod, amit egyszerűbb, könnyebb, de, kitartásban ugyanúgy ott kell lenned minden nap, akkor NAPI 500 KCAL MÍNUSZRA kell beállítani a programodat. Ezt könnyebb kivitelezni és hosszú távon is nagy nehézségek nélkül tartható.

Vigyázz! Nehogy azt hidd azért, hogy ez sokkal könnyebb!!!

     Ebbe se fér bele semmi csalás és iszogatás. Ha betartod, ezzel heti fél kg-ot tudsz fogyni a zsírodból.

     Igaz, a sikernek ezen a téren mindig nagy ára van. Nem egészen 3 hónap alatt látványos változást érhetsz el, de ahhoz most oda kell tenned magad nagyon. A legtöbben kibírjátok a rossz kapcsolatotokat évekig. Szenvedtek egy rossz munkahelyen nap, mint nap. Semmi jó nem várható egyiktől sem, mégis csináljátok. Akkor egy nagyon pozitív változás biztos ígéretével miért olyan nehéz betartani 3 hónapig egy étrendet és edzéstervet?

Megmondjam a tuti biztos megoldást?

     KEZDD EL ÉS NE HAGYD ABBA! Ez a csoda, nem az, amit a szélhámos ígéretekből összeszedsz a net-en. A saját példám a bizonyíték, hogy 58 évesen lehet tartani egy jó állapotot. Ha csinálod, te is el tudsz érni a mostaninál sokkal jobb formát. De ahhoz minden nap, minden pillanatban tenni kell. Úgy kell élni. Hisz ezt jelenti az ÉLETMÓDVÁLTÁS!

     Nem éhezni kell és koplalni, mert az biztosan zsákutca. Betartod az étrendet és halálra dolgozod magad az edzésen egy héten 4-5 alkalommal 45 percig. Ha ezt megcsinálod, akkor garantáltan közelebb kerülsz ahhoz, hogy az egyrészes fürdőruhád helyett felvehesd a bikinit. Mert ugye azért van az a súly és forma, ami visszatart ettől és van az is, amikor már annyira jól nézel ki, hogy szinte kötelező. A kettő között a tükör és a józan ítélőképesség kell, hogy döntsön.

     Nahát, akkor HAJRÁ! Készíts magadról fotót most az elején és 3 hónap múlva! Aztán, ha olyan, hogy látszik a változás, akkor küldd majd el nekem, és ha akarod, megmutatjuk a többieknek is. Jó munkát! Jó szórakozást!

Írta: Dr. Horváth Réka,

Hívj bátran: 30/949-2806

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük