MIT AKARSZ?

MIT AKARSZ?

április 9, 2018 Életmód 0

 

El kell döntened, hogy mit akarsz! Elérni a célodat, vagy meghallgatni mindenféle “jótanácsot”

olyanoktól, akik egyrészt nem értenek hozzá, de okosnak akarnak látszani, másrészt nem értek el igazán semmit. Ha a célodat akarod elérni, akkor válassz egy igazi szakértőt és kezdj el dolgozni úgy, ahogy mondja! Ha barátkozni akarsz és kényelmesen szeretnéd jól érezni magad, akkor kérdezd meg a barátnődet, barátodat, hogy szerinte mit kellene tenned, vagy vedd meg a Kiskegyedet és a Nők Lapját! Gyorsan összegyűjthetsz belőlük 4-5 gyakorlatot, amik lapos hasat ígérnek 2 hét alatt. A barátnőd meg biztos tudja a tuti diétás tippet, amivel éhezés nélkül fogyhatsz 5-6 kilót egy hónapban, úgy, hogy edzened sem kell.

Ha viszont egyre jobb formában szeretnél lenni, akkor tudnod kell a következőeket.

-Az életmódváltás nem lóverseny, hanem hosszú folyamat, amiért tudatosan, minden nap tenni kell egy kicsit, és ezt sosem szabad abbahagyni. A jó hír, hogy meg fogod szeretni és akkor már nem lesz nehéz. Az önfegyelem? Ja, az minden nap kell majd hozzá. Egy hónap múlva is, 5 év múlva is.
-A kockás has leginkább a konyhában készül, tehát hiába csinálsz naponta 200 felülést, ha közben rossz dolgokat eszel. Egyrészt helyi zsírégetés nem létezik, másrészt nem biztos, hogy pont a felülés és épp 200 kell belőle naponta. A testzsír%-odat kell csökkenteni ahhoz, hogy laposabb legyen a hasad, annak 60-70 %-a viszont a diétán múlik.
-Az, hogy valamilyen módszer a barátnődnek, barátodnak bevált, nem jelenti azt, hogy neked is megfelelő hatású lesz. Hacsak nem vagy ugyanolyan idős, ugyanolyan fizikumú és edzettségű, azonos aktivitású, mint ő. És, persze, tökéletesen azonos anyagcseréjű is.

A tudatos, jól irányított életmódváltás biztosan jó eredményt hoz. De nem 3 nap alatt! Amit ma a tükörben látsz, és nem tetszik, azt sem 1-2 hét alatt érted el. Ha változást akarsz, kelj fel, legyél magadhoz szigorú, dolgozz keményen az edzéseken és aktivizáld magad a jó irányba a táplálkozás terén! Ha jól csinálod, akkor 2 hónap múlva már látni fogod az eredményét, 3 hónap múlva pedig mindenki észreveszi majd rajtad, akkor is, ha nem mondja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük