Hello, hello lányok!

Hello, hello lányok!

március 20, 2018 Uncategorized 0

Nagyszerű hírem van! Egész mások vagyunk, mint a férfiak!!!:-)

Ezt eddig is tudta mindenki?  Háááát……, igen is meg nem is. A férfiaknak fiú nevük van a nőknek meg lány nevük. Aki látta a Denis a komisz című filmet, az azt is tudja, hogy a lányok sírósak, a fiúk meg ölősek. Igen ám, de mi a helyzet a zsírégetéssel, az izomépítéssel, az edzés hatásaival, a táplálkozás férfi és női vonatkozásaival? Mindezt külön a női szervezetre vonatkoztatva már nem sokan tudják.

Nem is tudhatják igazán, mert alig egy hónapja, hogy Lyle Mc’Donald végre kiadta a rég beharangozott hiánypótló könyvét Amerikában, ami ezekről a dolgokról szól alapos részletességgel.

Egyelőre az első kötet jelent meg, tömény 400 oldalon. Ember legyen a talpán, aki végigolvassa, de legalább is orvos, vagy afféle, különben könnyen elmegy a kedve a szép rózsaszín könyvtől. Az én kedvem szerencsére nem, hogy elment, de nagyon is megjött, amikor kézhez kaptam. Tele van a női szervezet ezer titkával, rengeteg érdekes ténnyel, a legújabb tudományos ismeretekkel, kutatások és kísérletek eredményeivel. Okokkal és magyarázatokkal arra vonatkozólag, hogy miért történik máshogy a zsírcsökkenés, az izomépülés, a testforma alakulása, a táplálkozás hatásai és még ezer más dolog a női szervezetben. Nagy figyelmet fordít a szerző arra is, hogy mindezeket az életfázisok szempontjából is elemezze.

Melyik hormonális fázisban kell elkezdeni a diétát? Miért híznak a nők könnyebben a változó kor után? Hogyan érdemes táplálkozni és edzeni bizonyos hormonális változások esetén? Hogyan kövessük a testarányaink változását? Mik a hiedelmek és mik a tények ezen a területen? Mikortól kell komolyan foglalkozni a csontsűrűség kérdésével és mit lehet tenni a legjobb állapotért? Az egyes edzéstípusok előnyei és hátrányai. Hogy csak néhány érdekes témát említsek.

Időről időre érintek majd egy-egy témakört. Aki kedvet kap a megismeréséhez, az szóljon, és megtudhat tőlem mindent, ami azzal kapcsolatban érdekli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük