Egyéni edzésterv

Egyéni edzésterv

25 000 Ft37 500 Ft (+Áfa)

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

-Először küldök egy 50 pontos kérdőívet, hogy megtudjam az adataidat, megismerjem a céljaidat, elképzeléseidet, szokásaidat, jelenlegi állapotodat. Ezt online tudod kitölteni és egy kattintással visszaküldeni.
– Ez után, választásod szerint 3 nap vagy 2 hét határidővel megkapod a céljaidnak megfelelő személyre szabott edzéstervet. Az edzésterv 1 hónapra szól, a későbbiekben a fejlődésednek megfelelően módosítható, alakítható. Az edzésterv kérésed szerint lehet edzőtermi izomépítés, saját súlyos edzés, cardio edzés, otthon végezhető edzések vagy ezek kombinációi. A kérdőívből kiderül minden lényeges információ. Pl, hogy kezdő vagy vagy aktív sportoló, nagy túlsúlyod van-e, mennyire vagy járatos a gyakorlatok terén, stb.
-Az edzésterv kézhezvétele után bizonyára lesznek még kérdéseid, észrevételeid. Bármi, amit szeretnél megkérdezni vagy megbeszélni. Erre való tekintettel 50 perc konzultációs lehetőség is rendelkezésedre áll még akár több részletben a felmerülő kérdésekre személyesen, írásban vagy telefonon.​

További információk

Idő

2 hét határidővel, 3 nap határidővel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni edzésterv” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük