A FITT NŐ AZ ÚJ IDEÁL

A FITT NŐ AZ ÚJ IDEÁL

március 3, 2020 Életmód 0

 

Egy fitt nő nem csak egy jó test. Jóval több annál. Sokkal több értéket hordoz , mint, hogy jól néz ki. Annál sokkal több van benne! Ha kinyitod a szíved és csendben figyelsz magadra, akkor tudni fogod, hogy mit érzel: TE IS ILYEN AKARSZ LENNI.

Már a csapból is ez folyik, igaz? A FITTSÉG így meg úgy. Unod már? Vagy inkább nagyon is kívánod, hogy az lehess?? Ha őszinte vagy, akkor csak egy válasz van. Az, hogy IGEN, mert a fittség jó dolog.

A FITTSÉG:

  • -Kellemes, és kívánatos állapot
  • -A táplálkozás, a sport és az önmagaddal törődés együttes megjelenítése
  • -A testi és lelki egészség mutatója
  • -A testi és lelki erőnlét kisugárzása
  • -Tettrekészség
  • -Munkabírás
  • -Kiegyensúlyozottság
  • -Nem függ a kortól.
  •  A fitt nőnek nem a kora tűnik fel, hanem a megjelenése. 

     Aki a jó úton van a fittség irányába, vagy már el is érte ezt az állapotot, az abba ne hagyja!
    
Ha csak álmodozol róla, de inkább lusta vagy, túlsúlyos vagy beteges, akkor mozdítsd meg magad minél előbb és változtass az eddigi rossz életeden és szokásaidon, különben elrobog melletted az életed úgy, hogy hozzá se tudsz szólni!

Egy fitt nő nem irigylésre méltó, hanem utánzásra és követésre méltó!!!

Mert a fitt nő jól van és jól is néz ki.

     A fitt nők itt járnak köztünk. Könnyen észreveheted őket. Azt gondolod, hogy csodabogarak? Á, dehogy!…. Hisz nem a Marsról jöttek, csak máshogy gondolkoznak a saját életükről, mint a semmittevő nagy átlag.

     Jobb, ha a fanyalgók, az irigyek és a lusták is tudomásul veszik, hogy a fitt nő  is DOLGOZIK.

     Van munkája, munkahelye, ahol ő is ugyanúgy teszi a dolgát, mint akárki más, vagy jobban.

     Az sem kérdés, hogy az edzőteremben is aktív,  nem csak 40%-os intenzitással lötyög, a pihenő időkben meg selfiket lő magáról, hanem konkrétan: kidolgozza a lelkét és halálra fárad minden egyes alkalommal.  

     Akármilyen furcsa lehet a szemedben, nekik is VAN CSALÁDJUK.  Vannak szüleik, beteg nagymamájuk, akit gondozni kell, gyerekük, akit naponta iskolába visznek.

 A fitt nők ráadásul a legtöbbször A KONYHÁBAN SEM JÖNNEK ZAVARBA, mert a jó testhez nem elég a komoly edzés, jól is kell enni. Ahhoz meg főzni kell. Lehet, hogy előfordul, de én nem ismerek olyat, akinek szakácsnője lenne, mert nem tud vagy nem akar konyhatündérkedni.  A családot meg, hidd el, hogy a legtöbbször jobban érdekli hogy legyen valami finom vacsora, mint hogy anya el tudott-e menni az edzőterembe.

Mit látsz egy fitt testben? Meglátod benne az EMBERT is?

A fitt test beszédes .

Meg se kell szólalni és máris sok mindent elmond. Megmutatja a belefektetett sok, kemény munkát.

A fitt test értékes.

Felbecsülhetetlen  az értéke, mert nem elég megrendelni és várni a szállítást, lehetőleg még aznap. Nem veheted meg pénzért. Más a fizetőeszköz.  Céltudatosság, munka, munkabírás, kitartás, türelem, lemondás, befelé figyelés. Ráadásul nap, mint nap, mert ha nem életformád ez a hozzáállás és tevékenység, akkor  hiába minden, nem tudod megtartani ezt a formát.

A fitt test látványos.

Látod rajta és tudod benne az erőt, a nyugalmat és a szenvedélyt. 

A fitt test meggyőző.

A fitt nő nem adja fel. Mert megtanulta már, hogy a vesztesnek tűnő helyzetekben sokszor az egyetlen lehetőség a kitartás. Az egész lénye azt sugározza, hogy több csatát nyert meg, mint ahányat elvesztett.

A fitt nők önállóak.

Amit csinálnak, amit elértek, amit tesznek minden nap, az egyszemélyes küldetés. Az elhatározástól a megvalósításig tartó úton végig az ő kezükben van minden mozzanat.  Nincs helyettes semmire. Nem is lehet. Az elért eredmény minden részletéért ők dolgoznak meg.

     Egy fitt nő nem csak egy jó test. Jóval több annál. Sokkal több értéket hordoz , mint, hogy jól néz ki. Annál sokkal több van benne! Ha kinyitod a szíved és csendben figyelsz magadra, akkor tudni fogod, hogy mit érzel: TE IS ILYEN AKARSZ LENNI.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük