NEM AKAROK TÚL IZMOS LENNI!

NEM AKAROK TÚL IZMOS LENNI!

március 2, 2020 Tévedések hálójában 0

 Ilyet nőktől lehet hallani, ha az ERŐSÍTÉS ÉS ZSÍRÉGETÉS egyszerre kerül szóba. A férfiak szeretik ezt a témát, ők nagyon is szeretnének kifejezett izmokat, mert az olyan szuperül férfias. Igen! A férfiakon férfias, a nőkön meg nőies. Mert jól néz ki. 

     Ha a sport része az életednek, akkor az izmokkal foglalkoznod kell elméletben és a gyakorlatban is. 

+++ Szeretném, ha a nők elfelejtenék azt a butaságot, hogy azért nem akarnak komolyabb izomtréninget folytatni, mert akkor túl izmosak lesznek. +++

  EZ EGY TÉVHIT!

Hahó lányok és asszonyok!  NE FÉLJETEK! Ha nők vagytok, akkor sosem lesznek férfias izmaitok, mert nincs hozzá elég megfelelő hormonotok!! A nagy izmokhoz Testosteron kell, méghozzá férfias mennyiségben. Nektek meg az nincs. Testosteron képződik bennetek is, de csak kb 1/30-ad része, mint egy egészséges férfi szervezetében. Tehát nem kell aggódni amiatt, hogy túlnőnek a deltáitok. Nem fognak. Az az izom, amit magatokra tudtok pakolni, az minden szempontból csak jót fog tenni.

  1. Az izomtréning a legjobb zsírégető munka.
    —Súlyok kellenek hozzá, ráadásul akkorák, amit nehéznek érzel. Az izom a terheléstől nő.
    —Az izomszövet nagyon aktív, sok energiát fogyaszt. Még nyugalmi állapotban is naponta 50 kcal ég el 1 kg izomban. A keményen megdolgoztatott izmok ráadásul az edzés után még akár 24-48 órával is többlet kalóriákat fogyasztanak.

     —Sokszor csak kifogás, hogy nem akarsz kemény izomedzést folytatni nehéz         súlyokkal. Miért? Mert nehéz? Igen! De a hatása  felbecsülhetetlen.

2.  Az izmok épülésének a helyét lehet befolyásolni. 

Ezzel teljesülhet a formásabb alak elérésének a vágya, amit a zsírvesztés helyével nem tudunk alakítani. Az izomépítéssel azonban igen.

3. Az izmok megfeszítik a fölöük levő szöveteket, a zsírt és a bőrt. Üdébb, feszesebb, fiatalosabb a kinézete annak, akinek vannak izmai.

4. Jobb tartás, jobb megjelenés.

Az izmoktól nem csak erősebbnek nézel ki, hanem erősebb is leszel.

Bármerről közelítünk, mindig ugyanoda lyukadunk ki:

A SÚLYZÓS EDZÉSNEK SOK ELŐNYE VAN

-az edzésidő rövid, semmiképp nem hosszabb 40-45 percnél

-ettől tényleg az izmaid nőnek

-fogyáshoz a legalkalmasabb edzésmódszer, mert még 24-48 órával később is emelkedett marad az izmok anyagcseréje, ezzel a zsírégetés hosszan tart.

-változatos, nem monoton, nem unalmas

Az izmoknak a fejlődés során jobb lesz a vérellátása, gazdagabb az ideg ellátottsága, élénkebb az anyagcseréje és méretükben is növekszenek.

Amit érzel a gyakorlatok megtanulása során:  erősebb leszel, jobban tudod kivitelezni és kontrollálni a mozdulatokat. Fejlődik a mozgásod.

Szólok azért időben: mindez nem lesz könnyű.

    Akkor hatásos az izomtréning, ha mindig nagyon nehéznek érzed. Valamint, ha hetente legalább 3 alkalommal csinálod.
Akkor jársz a legjobban, akkor lesz leggyorsabb a fejlődésed, ha szakember segít megtanulni a gyakorlatok helyes kivitelezését. Az optimális fejlődéshez személyre szabott, jó edzésterv kell és megfelelő étrend. 

Ha a szokásos 40-50 %-on tolod az edzést, mindig a kedvenc gyakorlataidat végezve, akkor ne is pazarold tovább rá az időt. Akkor még mindig nem értetted meg, hogy nincs igazság. Ha nem teszel bele 90-100%-ot, akkor nem kapsz semmit. Ha igazán akarsz valamit, akkor tedd oda magad teljesen! 

Akkor 3 hónap múlva bárki látni fogja rajtad, hogy valami nagyon megváltozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük