NE LUSTÁLKODJ! MOZOGJ!

NE LUSTÁLKODJ! MOZOGJ!

szeptember 24, 2018 Sport és edzés 0

“A jó fizikai állapot visszafordítja a mozgásszegény-zabálós élettel együtt járó betegségek nagy részét.”

Egy komoly mozgásprogram megváltoztatja az életedet. A táplálkozásod optimalizálásával együtt biztos, hogy nyerő párost alkot.
 A jó fizikai állapot visszafordítja a mozgásszegény-zabálós élettel együtt járó betegségek nagy részét és azok következményeit, amit legtöbben az öregedés velejárójának tartanak. Az ismert betegségek 70 %-a életmódfüggő!!! A rendszeres aerob mozgást végzők körében 40%-kal csökken az Alzheimer-kór kockázata. Fakultatív az elhízás, az ízületi gyulladás, az infarktusok, szélütések nagy része, és szinte valamennyi 2-es típusú cukorbetegség is. És az elesések is!!!

TE DÖNTÖD EL, HOGYAN ÉLSZ!

Az aktivitás, a hatékonyság és az egészség legfőbb biztosítéka a hét hat napján végzett rendszeres, erőteljes aerob testmozgás életünk utolsó napjáig.

Heti 6 nap, alkalmanként 45-60 perc biciklizés, gyaloglás, kocogás, futás, úszás, ellipszis trainer, sífutás,…..és mindehhez egy kis erősítő edzés is.

EZ MOST KOMOLY?????

Hát persze! Jó buli lesz és nagyon megéri majd.
El fogom mondani, hogy hogy kezdje az, aki még sose csinált ilyet. Segítek, hogy mit csináljon az extrém módon elhízott. A tapasztalt haladóknak is lesznek új ötleteim és javaslataim. Segítek, mutatom, mondom.:-)
Egy a lényeg: el kell indulni a jó irányba…..és aztán ott maradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük